Ura meillä

Loistava ura Indoor Groupilla

Indoor Group konsernissa työskentelee yli 700 ammattilaista myymälätoiminnoissa sekä myymälöitä tukevissa asiantuntijatehtävissä. Toimimme kuluttajakaupassa, joten asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä ja siten myös asiakaspalvelu on läsnä kaikkien työntekijöidemme arjessa.

Myymälöissämme asiakkaidemme parissa työskentelee kaikkiaan lähes 600 ammattilaista ja lisäksi heitä tukee konttorillamme yli 50 henkilöä erilaisissa asiantuntijarooleissa. Lisäksi sohvatehtaallamme n. 80 ammattilaista työskentelee tuotannon erilaisissa tehtävissä.

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia henkilöitä työskentelemään kanssamme huonekalujen ja sisustamisen parissa.

Haluatko meille töihin?

Haemme jatkuvasti vähittäiskaupan osaajia laajaan joukkoomme. Tästä pääset selaamaan avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity Indoor Groupin yhteisöön.

Työpaikat

Lue uratarinoitamme

Yhtiössämme on hyvin eri taustaisia ihmisiä ja työyhteisömme ovat erittäin tiiviitä ja sosiaalisia. Joka kuukausi meillä aloittaa uusia innokkaita henkilöitä työuransa Indoorilla ja osalla takana on jo useamman vuosikymmenen kokemus suomalaisista kotinsa sisustajista. Ketjuillamme on pitkät perinteet, jotka velvoittavat meidät tekemään kaikkemme asiakkaidemme eteen ja meitä kaikkia tarvitaan joka päivä lunastamaan se luottamus, minkä asiakkaat meille antavat. Tässä voit tutustua Indoorilla työskentelevien ammattilaistemme erilaisiin tarinoihin ja kokemuksiin työskentelystä meillä.

Uratarinat

© Indoor Group Oy |Rekisteriseloste