Ajankohtaista

Kasvosuojaimia Lahdesta!

22.5.2020

Insofa Oy:llä on ompelukapasiteettia valmistaa jopa 40.000 kasvosuojainta kuukaudessa.
Insofa Oy:llä on ompelukapasiteettia valmistaa jopa 40.000 kasvosuojainta kuukaudessa.

Indoor Groupin oma sohva- ja patjatehdas, Insofa Oy, on aloittanut kevyiden kertakäyttöisten kasvosuojaimien valmistamisen. Tehtaalla on tarvittava osaaminen ja laitekanta valmistamiseen sekä kapasiteettia tehdä kasvosuojaimia jopa 40.000 kappaletta kuukaudessa. Tehtaan vakiintuneet hankintakanavat ovat mahdollistaneet eurooppalaisen raaka-aineen saannin vaikeasta tilanteesta huolimatta.


Ensimmäisestä tuotantoerästä tehtiin lahjoitus Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle. Lahjoituksen ottivat vastaan valikoimapäällikkö Jonna Putkonen ja logistiikka-asiantuntija Jyri Riuttala. Jonna Putkonen totesi lahjoituksen tulevan tarpeeseen ja suojaimet tullaan käyttämään kotihoidon palveluissa.

Tutkimus kuluttajien luottamuksesta huonekalualan tuotemerkkeihin: Suomi luottaa Askoon ja Sotkaan

20.5.2020

Asko on luotetuin huonekalualan tuotemerkki Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Sotkaan. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Asko oli huonekalualan luottamusvertailun ykkönen ja Sotka kakkonen myös vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa.

Askon nimesi luotetuimmaksi huonekaluliikkeeksi 23,8 prosenttia vastaajista ja Sotkalla vastaava luku oli 18,6 prosenttia. 

Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2124 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lue lisää

© Indoor Group Oy |Rekisteriseloste