Ajankohtaista

Sotka-ketju juhlisti 60. juhlavuottaan

27.12.2019

Indoorilaisilla on ollut syytä juhlaan viime vuosina. Tänä vuonna juhlisti Sotka-ketju 60. juhlavuottaan. Viime vuonna oli Asko-ketjulla vastaavasti 100-vuotisjuhlat.

Askon ja Sotkan tarinat ovat osa suomalaista huonekaluhistoriaa. Ketjumme ovat sisustaneet vuosien saatossa miljoonia koteja ja ovat merkittävä osa suomalaista huonekalujen sekä sisustustuotteiden vähittäiskauppaa.

Voit tutustua Sotkan historiaan ja tarinaan täällä.

Askon vanhoja TV-mainoksia ja lehtimainoksia.

Indoor Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

12.11.2019

Lehdistötiedote 12.11.2019 klo 10.00 

Indoor Groupin hallitus on nimittänyt yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi hallituksen puheenjohtaja Juha Saarisen 1.12.2019 alkaen. Pasi Kohmo jatkaa yhtiön toimitusjohtajana 30.11.2019 saakka. Hallitus on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi. 

Hallitus haluaa kiittää Pasi Kohmoa hänen panoksestaan yhtiön hyväksi. Hänen toimitusjohtajakaudellaan Indoor Group on edelleen kehittänyt resurssointia sekä sisäisiä prosessejaan, joiden odotetaan parantavan toiminnan tehokkuutta pitkällä aikavälillä.

SIEVI CAPITAL OYJ

Lue lisää

Indoor Groupin pääkonttori on muuttanut

1.11.2019

Indoor Group Oy:n pääkonttori on muuttanut Vantaalle, osoitteeseen Kuninkaalantie 19 (toinen kerros). Uusissa avarissa ja valoisissa tiloissamme sijaitsevat ketjujen johto, markkinointi ja tuotehallinta sekä yhteiset tukifunktiot.

Meille on helppo tulla Kehä III:lta ”Kuninkaalan/Jokiniemen” liittymistä. Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Tikkurilassa ja Puistolassa. Tikkurilan matkakeskuksesta bussiyhteys Kuninkaalantielle linjalla 711. Tikkurilassa matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä on myös taksiasema.

Postiosoitteemme on Indoor Group Oy, PL 104, 01301 Vantaa.

© Indoor Group Oy |Rekisteriseloste