Ajankohtaista

Asko ja Sotka avaavat uudet myymälät Porvoossa

11.3.2020

Indoor Group Oy:n ketjut Asko ja Sotka avaavat uudet myymälät Porvoon Harabackan alueelle Kuninkaanportin kauppakeskittymään syksyllä 2020. Osoitteessa Kuninkaantie 1 sijaitsevassa kiinteistössä on molemmilla ketjuilla käytössään n. 1500 m² avarat uudistetut tilat.

”Askon ja Sotkan tarjonnalle on tehtyjen selvityksien perusteella runsaasti kysyntää Porvoon alueella. Täysin remontoiduissa tiloissamme tulemme tarjoamaan alan monipuolisimman malliston ja asiantuntevimman palvelun. Molempien ketjujen esillepanot toteutetaan ketjujemme uusimmilla konseptitoteutuksilla”, sanoo Indoor Group Oy:n myymälätoiminnoista vastaava johtaja Martti Toivanen.

Porvoon Harabackan alue on voimakkaasti kehittyvä kaupan keskus erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Porvoon moottoritien ja -sisääntulotien risteyksessä. Alueella toimii useita tunnettuja vähittäiskaupan toimijoita muun muassa rauta- ja rakentamisen, sisustamisen- ja autokaupassa.

Veronica Lindholm Indoor Groupin toimitusjohtajaksi

7.2.2020

Indoor Groupin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Veronica Lindholmin. Hän aloittaa tehtävässään 11.3.2020.

Veronica Lindholmilla on vahva ja monipuolinen kokemus markkinoinnin ja johdon tehtävistä kansainvälisissä kuluttajatuotteiden ja palvelualan yrityksissä. Hän on viimeksi toiminut Finnkino Groupin toimitusjohtajana ja sitä ennen johtotehtävissä muun muassa Mondelez Oy:ssä ja Walt Disney -konsernin pohjoismaisissa yhtiöissä.

Veronica Lindholmin LinkedIn ›

Indoor Groupin sivut on uudistettu

29.1.2020

Tervetuloa Indoor Groupin uudistetuille nettisivuille!

Olemme uudistaneet sivustomme ulkoasun ja sisällön. Sivustoltamme löydät muun muassa ajankohtaiset tiedotteet, yhteystiedot ja osion työnhakuun. Oletko jo tutustunut viimeisimpään uratarinaan? Löydät sen täältä ›

Palautetta sivustosta voit antaa täällä ›

Asko ja Sotka laajentuivat verkkokaupoilla Latviaan

15.1.2020

Indoor Group on avannut ASKO- ja SOTKA-ketjuilleen paikalliset verkkokaupat.

Verkkokaupat ovat osa Indoor Groupin strategiaa laajentua Baltian markkinoilla ja tutkimuksien mukaan on Askon sisustukselliselle sekä Sotkan nopealle ja helpolle tuotevalikoimalle kysyntää Latviassa. Asko ja Sotka ovat olleet Latviassa aiemmin myymäläverkostolla ja tuotemerkkimme ovat kuluttajille tuttuja. Verkkokauppojen mallistoissa on useita tuhansia tuotteita ja tarjoamme koko Latvian kattavan kuljetuksen myös isoille huonekaluille sekä noutomahdollisuuden Riiassa. Latvian toimintoja operoidaan Viron maayhtiön kautta.

Tervetuloa tutustumaan:
www.askomebeles.lv
www.sotkamebeles.lv

Asko 14. kerran peräkkäin luotetuin huonekaluliike

1.1.2020

Kuluttajat valitsivat Askon jo 14. peräkkäisen kerran Suomen luotetuimmaksi huonekaluliikkeeksi Valittujen Palojen teettämässä Luotetuin merkki -tutkimuksessa.

Yli sata vuotta suomalaisia koteja sisustanut Asko osoitti Valittujen Palojen teettämässä tutkimuksessa, että sen asema kuluttajien mielissä luotettavana ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavana tuotemerkkinä jatkuu edelleen vahvana. Valittujen Palojen tutkimus on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista.

© Indoor Group Oy |Rekisteriseloste